Ajankohtaista

Runokirjaa vielä jäljellä

Luova hulluus on julkaissut runokirjan yhdistyksen 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Lisätietoja

Liity jäseneksi

Oletko kiinnostunut toiminnastamme? Klikkaa vasemmalta alaotsikkoa "Ota yhteyttä"

Toimintakertomus 2013

Yhdistyksen kokoukset

Hallituksen kokouksia vuoden aikana pidettiin 5 kertaa. Kevättilikokous järjestettiin Helsingissä ja vuosikokous Turusta alkaneen pikkujouluristeilyn yhteydessä joulukuussa.

Jäsenasiat

Yhdistyksessä oli vuoden lopussa 50 jäsentä. Jäsenkirjeitä lähetettiin 3 kappaletta.

Yhdistyksen edustukset liiton hallintoelimissä ja työryhmissä

Yhdistyksen edustajina Mielenterveyden Keskusliiton liittovaltuustossa ovat toimineet Hilkka Niskanen ja Rosa-Maria Keskivaara, samoin kuin MTKL:n kulttuuritoimikunnassa.

Päiväkirjakurssi

Kurssi jouduttiin siirtämään vuodelle 2014 ohjaajan, Rosa-Maria Keskivaaran sairasloman vuoksi.

Kesäinen jäsentapaaminen Oulussa 28.6.2013

Jäsenistölle tarjottiin jäsentapaamista merimaisemissa Oulun Hietasaaressa, kesäkoti Seepparissa. Ilmoittautumisia ei kuitenkaan saatu kuin muutama, joten tapaaminen peruttiin. Seepparin tilaa saatiin käyttää korvauksetta yhtenä iltana ja tällöin yhdistyksen sihteeri Jari Leinonen, varapuheenjohtaja Marja Tyybäkinoja ja jäsenrekisterin hoitaja Aila Törmänen pitivät siellä hallituksen kokouksen ja  muokkasivat jäsenrekisterin tietoja ajantasalle. Toteutumatta jääneen jäsentapaamisen suunnittelusta, järjestelyistä ja varauksista huolehti Jari Leinonen.

Matka Pietariin 7. - 9.9.2013

St. Peter Linen Pietarin risteilylle Princess Marialla osallistui 11 yhdistyksen jäsentä ja yksi ei-jäsen.  Matkalle lähdettiin Helsingistä illalla ja Pietariin saavuttiin seuraavana aamuna. Joukko jakautui kahteen retkiryhmään; osa halusi tutustua Eremitaasin ihmeisiin ja osa kierrellä kaupunkia pikkubussilla ja veneellä. Kaupunkikierrosten jälkeen kokoonnuttiin jälleen laivalla ja seuraavan päivän aamuna oltiin taas Helsingissä. Matkan hinta sisälsi puolihoidon, mutta retket kukin maksoi itse. Omavastuu matkasta oli 120 euroa / hlö. Matkajärjestelyt ja tiedottamisen hoiti varapuheenjohtaja Marja Tyybäkinoja ja hän toimi myös ryhmän vetäjänä.

Mielenterveysmessut 19. - 20.11.2013

Puheenjohtaja Rosa-Maria Keskivaara oli 19.11. päivystämässä Suomen Skitsofreniayhdistyksen messupöytää ja sai samalla esitellä Luovan Hulluuden toimintaa ja myydä yhdistyksen runokirjaa.


Hän oli myös 20.11. pitämässä palveluntuottajille ”Kokemusasiantuntemus asumispalvelujen laadun kehittäjänä” – luentoa kokemusarvioijaryhmän jäsenenä. Yksi tärkeimpiä kokemusarvioinnin kohteita on mm. mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut.

Pikkujouluristeily 13. - 14.12.2013

Pikkujouluristeilylle osallistui yhdeksän jäsentä. Turun satamasta lähdettiin perjantaina 13.12. M/S Gracella illalla ja palattiin seuraavana iltana. Lauantain aikana pidettiin hallituksen kokous, yhdistyksen vuosikokous ja uuden hallituksen järjestäytymiskokous. Omavastuuosuus matkasta oli 20 euroa / henkilö ja se sisälsi perjantain päivällisen sekä lauantain meriaamiaisen ja lounaan. Matkat jokainen kustansi itse. Varapuheenjohtaja Marja Tyybäkinoja hoiti matkavaraukset, tiedotuksen ja järjestelyt. Puheenjohtaja Rosa-Maria Keskivaara jakoi vuosikokousväelle Mielenterveysmessuilta tuliaisina Viking Linen alennusmatkalahjakortit ja namia.