Ajankohtaista

Runokirjaa vielä jäljellä

Luova hulluus on julkaissut runokirjan yhdistyksen 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Lisätietoja

Liity jäseneksi

Oletko kiinnostunut toiminnastamme? Klikkaa vasemmalta alaotsikkoa "Ota yhteyttä"

Jäsenkirje 2/2011

JÄSENKIRJE 2/2011 LUOVA HULLUUS RY:N JÄSENILLE 24.5.2011


Iloista kesänalkua!

 

Kulttuuripäivät Mikkelissä

Mielenterveyden keskusliiton liikuntatoimi ja kulttuuritoimi yhdistävät voimansa ja järjestävät Mikkelissä yhdessä paikallisten mielenterveysyhdistysten kanssa kulttuuripäivät ja yleisurheilukisat 26. – 28.8.2011. Paikkoina ovat Visulahti ja Urheilupuiston kenttä. Ilmoittautuminen 1.8.2011 mennessä netissä: www.mtkl.fi/kulttuuripaivat

Lisätietoja 20.6.2011 saakka Helena Koskelo-Suomi, puh. 050 3627637, tai: helena.koskelo-suomi@mtkl.fi

Majoitusvaraukset suoraan Visulahdesta, puh. 015 18281, tai: info.visulahti@puuhagroup.com

Tapahtuman tunnus: MTKL-kulttuuripäivät.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! (Osallistuminen omalla kustannuksella, yhdistys ei voi valitettavasti tukea osallistumistasi)

 

Tavoitteena tunturit

Erähenkistä kesämenoa: ”Tavoitteena tunturit”, luontohenkiset vertaisleirit. Leireille haetaan täyttämällä Vertaistuki Agora ry:n leirihakemuslomake osoitteessa: www.agora.fi/askel/hakemus

 

Asiaa eläkkeestä

Olethan huomannut, että takuueläke on haettavissa, jos olet siihen oikeutettu. Tarkista asia oman alueesi KELA:sta. Käy henkilökohtaisesti kysymässä ja pyydä tarvittaessa virkailijan apua hakemiseen!

 

MTKL:n liittokokous Turussa

Lopuksi terveisiä MTKL:n liittokokouksesta Turusta: Yhdistyksestämme olivat liittovaltuustoon ehdolla Hilkka Niskanen, Veikko Jäppinen ja allekirjoittanut. Kolmikosta pääsi uudelle 3-vuotiskaudelle uudelleenvalittuina Hilkka Niskanen ja Rosa-Maria Keskivaara.

Liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Marjatta Vehkaoja ja liiton puheenjohtajaksi uudelleen Pekka Sauri.  (lisätietoa liiton nettisivuilta)


Virkistävää kesää kaikille halauksin!


Rosa-Maria Keskivaara, puheenjohtaja
puh. 040 5537732  klo.14->
e-mail: rosa-maria.keskivaara@hotmail.fi